ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΛΗΣ

Εταιρία: photocenter

Εμφάνιση στοιχείων επικοινωνίας

Προφίλ:

Η φωτογράφιση και το βίντεο γάμου δεν θα πρέπει να είναι μία τυχαία επιλογή. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί τη δική σας ιστορία, μέσα από την ιδιαίτερη ματιά μας και την πολυετή εμπειρία μας.

Η αγάπη και το μεράκι που βάζουμε σε κάθε γάμο ή βάπτιση είναι το μυστικό της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε γάμος για εμάς είναι τόσο σημαντικός όσο και για εσάς. Για αυτό η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι να βλέπουμε στα δικά σας μάτια όλα τα όμορφα συναισθήματα που σας κατακλύζουν όταν αντικρύζετε το άλμπουμ και το βίντεο του γάμου σας.

Φωτογράφηση βάπτισης
Πόσο περήφανοι είστε για το μικρό σας αγγελούδι.
Το χαμογελαστό του προσωπάκι, οι ναζιάρικες εκφράσεις του, τα δάκρυα στα ματάκια του, οι αγκαλιές των φίλων, το φιλάκι της γιαγιάς, τα πειράγματα των άλλων παιδιών, οι ξεχωριστές λεπτομέρειες που με τόση αγάπη φροντίσατε για εκείνη την ημέρα.
Εμείς είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή για να σας χαρίσουμε τις πιο όμορφες φωτογραφιές του από όλες τις στιγμές «διακριτικά» με αγάπη, στοργή και υπομονή.
Θέλουμε όταν μεγαλώσει να κρατήσει στα χέρια του, το πιο όμορφο και πολύτιμο ενθύμιο από τη φωτογράφηση της βάπτισής του και να νιώσει πόσο ιδιαίτερα ήταν όλα και πόση αγάπη γέμιζε την αγκαλιά σας!
Αυτή είναι η δική μας ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Portfolio:

Ελεύθερη Φωτογράφιση Δείτε όλα τα δείγματα

Επεξεργασία Εικόνας & Video Δείτε όλα τα δείγματα

Καλλιτεχνικές Δείτε όλα τα δείγματα

Κοινωνικές Εκδηλώσεις Δείτε όλα τα δείγματα

Πορτραίτα & Studio Δείτε όλα τα δείγματα

Διαφήμιση - Προϊόντα Δείτε όλα τα δείγματα