Γεώργιος Αναστασόπουλος

Εταιρία: CocoonShooting photography

Εμφάνιση στοιχείων επικοινωνίας

Προφίλ:

Η επιλογή του κατάλληλου φωτογράφου είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε για εκείνη την μέρα. Εγώ και οι συνεργάτες μου κάναμε το χόμπι μας, πάθος και μεράκι στην δουλειά μας.

Ποια είναι η δουλειά μας ? η καταγραφή μιας ιστορίας, μιας φωτογραφικής ιστορίας των γεγονότων που συνέβησαν αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα για εσάς. Είναι η μέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του μωρού σας και είναι γεμάτη από στιγμές χαράς και συγκίνησης.

Στόχος μας….να αποτυπώσουμε το κάθε λεπτό εκείνης την ημέρας σε ένα φωτογραφικό πάζλ που θα δείχνει όλα τα συναισθήματα.

Και όταν περάσει αυτή η μέρα (ο γάμος ή η βάπτιση ) το μόνο που θα μείνει στα χέρια σας, είναι οι φωτογραφίες και το βίντεο. Μέσα απο αυτά όποτε τα βλέπετε θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας εκείνη την μέρα..

Γιαυτό μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για οτι απορίες έχετε και εμεις είμαστε πρόθυμοι να σας τις λύσουμε
Φωτογραφία ...... μια γλυκιά και όμορφη λέξη.

Η αγάπη μου για την φωτογραφία ήρθε σε μικρή ηλικία όταν έπεσε στα χέρια μου ένα view master και αργότερα μία pocket μηχανή. Είδα πως ήταν να αποτυπώνεις για πάντα τις στιγμές !!!

Έτσι με τράβηξε κοντά της η φωτογραφία, για να μπορώ να αποτυπώνω και να βλέπω τις όμορφες στιγμές που περνούν και να τις θυμάμαι μετά από καιρό. Αυτά τα συναισθήματα που βγαίνουν και νιώθω κάθε φορά που κοιτάζω τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει ήθελα να μπορώ να τα μοιράζομαι μαζί σας..

Ετσι ασχολήθηκα με την φωτογραφία γάμου & βάπτισης.

Ενα χαμογέλο, μια στιγμή χαράς, μια εικόνα που περνάει και μετά δεν την ξαναβλέπεις και θυμάσαι, εκτός αν τα είχες τυπωμένα σε μια φωτογραφία .

Οταν τις βλέπετε να θυμάστε το χτές, την μέρα του γάμου σας ή της βάπτισής του μωρού σας και μαζί ολα τα συναισθήματα εκείνης της μέρας που θα είναι τυπωμένα σε ενα κομάτι χαρτί...... μία φωτογραφία!!

Γιώργος Αναστασόπουλος

Προσφορές: Δείτε όλες τις προσφορές

Βάπτιση

Γάμος