Προφίλ:

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα χρειάζεστε κάποιον να δημιουργήσει αναμνήσεις!Αυτή είναι η δουλειά του φωτογράφου!
Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το προφίλ μου!
Η φωτογραφία ήταν από πάντα στη ζωή μου… και στην δική σας, απλά πολλοί ίσως να μην το έχετε συνειδητοποιήσει. Φωτογραφία σημαίνει «γραφή με το φως». Καλύτερος φακός όλων το ανθρώπινο μάτι! Έτσι ξεκίνησε η πρώτη μου επαφή με την φωτογραφία, όταν άνοιξα για πρώτη φορά τα μάτια μου.. το ίδιο και η δική σας!
Πρακτικά, αυτό που με κέρδισε πρώτα απ’ όλα ήταν η ζωγραφική και το σχέδιο. Εξασκούμαι στο μολύβι, το κάρβουνο, το πινέλο ακόμα και σήμερα. Ύστερα ,στα εφηβικά χρόνια, ήρθε η αποτύπωση εικόνων μέσω απλών φωτογραφικών μηχανών με φιλμ και εξελίχθηκε στην πρώτη μου επιλογή στις Πανεπιστημιακές σπουδές. Πτυχιούχος λοιπόν του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθηνών από το Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών .Καθοριστικό ρόλο στο κράμα των γνώσεων μου έπαιξε και η φοίτηση μου στο «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας».
Από το 2001 τουλάχιστον έως και σήμερα συνηθίζω και συνεχίζω να αποτυπώνω στιγμιότυπα. Τα δικά μου, αλλά και των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν ώστε να βρίσκομαι εκεί στις προσωπικές και οικογενειακές τους στιγμές και όχι μόνο.
Μένω στην Αθήνα. Η «Τέχνη» όμως το θέλησε να βρεθώ σε πολλά σημεία ανά την Ελλάδα και τον κόσμο κουβαλώντας μαζί τον φωτογραφικό μου φακό! Ύστερα από Χαλκιδική, Λάρισα, Τρίκαλα, Ζάκυνθο ,Πάτρα, Κύπρο , Στουτγκάρδη ,Μπρίστολ… στην διάθεση σας…..
Special thanks στις εξαιρετικές συνεργασίες που έχω κάνει (ανάλογα την περίσταση) με συναδέλφους φωτογράφους, οπερατέρ , μοντέρ.. που όλοι μαζί βάζουμε ένα λιθαράκι στη δημιουργία ενός αξιόλογου αποτελέσματος.

Portfolio:

Ελεύθερη Φωτογράφιση Δείτε όλα τα δείγματα

Πορτραίτα & Studio Δείτε όλα τα δείγματα

Διαφήμιση - Προϊόντα Δείτε όλα τα δείγματα

Αθλητική Φωτογράφιση Δείτε όλα τα δείγματα

Καλλιτεχνικές Δείτε όλα τα δείγματα

Κοινωνικές Εκδηλώσεις Δείτε όλα τα δείγματα