Προφίλ:

Η εταιρεία Montaz Lab είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία με κύριους άξονες δραστηριότητας το Video, το Μοντάζ και την Φωτογραφία.
Ιδρύθηκε το 2000 και από τότε ακολουθεί μια διαρκώς ανοδική πορεία. Σήμερα έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλες τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των
συνεργατών της σε μοντάζ κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων καθώς και άλλων τηλεοπτικών παραγωγών και φωτογραφικών εργασιών όπως το δημιουργικό
των ψηφιακών άλμπουμ.
Τα έμπειρα στελέχη μας επισκέπτονται κάθε χρόνο τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις video-photo και φροντίζουν πάντα να ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.
Παρακολουθούν από κοντά όλα τα τμήματα και στάδια παραγωγής εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους, με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας και την συνέπεια. Όλα αυτά μετά από λεπτομερή έλεγχο και αμέτρητες ώρες δημιουργικού προσφέρουν στους πελάτες τους, ένα αποτέλεσμα με εξαιρετική αισθητική, ποιότητα εικόνας, κρυστάλλινο ήχο, μοναδικές λήψεις, άψογο μοντάζ και υπέροχα οπτικά εφέ σε DVD ή Blu-Ray υψηλής απόδοσης.
Τέλος σημαντικό ρόλο για να καταφέρουμε την υλοποίηση των στόχων μας παίζει η υποδομή μας και ο άρτιος εξοπλισμός μας. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει ότι πιο σύγχρονο παρέχει σήμερα η τεχνολογία και μπορεί να αξιοποιήσει όλα τα format της αγοράς τόσο σε λήψεις, όσο και στο montage. O εξοπλισμός της εταιρείας αποτελείται από 7 σουίτες μοντάζ (Adobe Premiere, Final Cut, Edius, Avid, Liquid) καθώς και δύο πανίσχυρους υπολογιστές για την δημιουργία των ψηφιακών άλμπουμ και γραφικών τεχνών. Διαθέτουμε κάμερες και DSLR μηχανές έχοντας την δυνατότητα να καλύψουμε οποιαδήποτε παραγωγή μας ζητηθεί σε όλες τις αναλύσεις και φορμάτ. Επιπρόσθετα η εταιρεία μας διαθέτει 2 SERVERS της SYNOLOGY χωρητικότητας 40 TB σε συστοιχίες RAID ώστε να είναι απολύτως ασφαλές το υλικό σας μέχρι την παράδοση του. Στους SERVERS μας έχετε τη δυνατότητα της απομακρυσμένης πρόσβασης
(με password) ώστε να μπορείτε να στείλετε(upload) ή να κατεβάσετε (download) σε προσωπικούς σας φάκελους το υλικό σας από το χώρο σας.
Η εταιρεία μας από τον Ιανουάριο του 2013 διαθέτει και 2 φορητές σουίτες μοντάζ και το κατάλληλο προσωπικό έχοντας τη δυνατότητα να γίνει στο δικό σας χώρο οποιαδήποτε εργασία που αφορά το μοντάζ.