Κώστας Μαθιουλάκης

Εταιρία: Kostas Mathioulakis Photography

Εμφάνιση στοιχείων επικοινωνίας

Προφίλ:

Ο Κώστας Μαθιουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Με καταγωγή από την Απείρανθο, ζει στην Νάξο τα τελευταία εικοσιοχτώ χρόνια. Ασχολείται με την φωτογραφία τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο φωτογραφίας του Κ.Ε.Ε. της Σύρου, τα σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη στην Τήνο ''Εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία'' το 2012 ''Φωτογραφική κριτική'' το 2013 παράλληλα και με συμμετοχή σε έκθεση της φωτογραφικής ομάδας Νάξου και το 2014 ''Διάλογοι φωτογραφίας και κινηματογράφου'' στην Δημητσάνα. Με μια προσωπική έκθεση με τίτλο ''Έξι στιγμές'' και συμμετοχή σε έξι ακόμα εκθέσεις. Τα τελευταία δυο χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της φωτογραφίας γάμου, αναλαμβάνοντας παράλληλα όλου του είδους φωτογραφίσεις με συνέπεια και μια διαφορετική και φρέσκια ματιά.


Φωτογραφία για εμένα είναι, ίσως η μόνη, διαδικασία που κινητοποιεί ταυτόχρονα το σώμα , το μυαλό και την ψυχή. Έτσι αισθάνομαι σαν ένα μικρό παιδί που κάνει αυτό που του αρέσει.

Μου αρέσει να αφηγούμαι με τις φωτογραφίες μου , να αποτυπώνω συναισθήματα και συγκινήσεις, να λέω την ιστορία της ημέρας, να χρησιμοποιώ δημιουργικά το φως , να αναδεικνύω την προσωπικότητα και την κουλτούρα του κάθε ζευγαριού.