Βάιος Χασιαλης

Εταιρία: ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Εμφάνιση στοιχείων επικοινωνίας

Προφίλ:

Γεννήθηκα στην Καρδίτσα το 1975. Από μικρό παιδί αγάπησα την φωτογραφία και έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα σπουδάζοντας στο ΙΕΚ LEICA ACADEMY.
Απο το 1998 εώς και το 2003 εργάστηκα ως φωτορεπόρτερ σε τοπικά περιοδικά της Αθήνας.Το 2003 ξεκίνησα την συνεργασία μου με το Πρακτορείο EUROKINISSI.Απο το 2011 και εώς σήμερα γύρισα στην πόλη μου,την Καρδίτσα, ως ανταποκριτής Θεσσαλικής επικαιρότητας για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και των διεθνών πρακτορείων.Το φωτογραφικό μου υλικό παρουσιάζεται στην GALLERY - ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ που έχω διαμορφώσει, επί της Ταλιαδούρου 32 στην Καρδίτσα. Οι φωτογραφίες μου δημοσιεύονται στο μεγαλύτερο μέρος των Ελληνικών Εντύπων (εφημερίδες, περιοδικά κλπ.) καθώς και σε ξένα έντυπα. Είμαι τακτικό μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ) και του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης & Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων (ΦΟΙΒΟΣ).
Θέλω μέσω των εικόνων μου να διηγούμαι μια ξεχωριστή ιστορία, είτε φωτογραφίζω ένα ζευγάρι που παντρεύεται, είτε ένα παιδί που βαφτίζεται, είτε στιγμές καθημερινής ζωής.
Φωτογραφίζω με σεβασμό στα πρόσωπα που αποτελούν το θέμα μου, διαλέγοντας πάντα να επενδύω στον αυθορμητισμό και την στιγμή του «κλικ».

Portfolio:

Ελεύθερη Φωτογράφιση Δείτε όλα τα δείγματα

Αθλητική Φωτογράφιση Δείτε όλα τα δείγματα

Κοινωνικές Εκδηλώσεις Δείτε όλα τα δείγματα

Πορτραίτα & Studio Δείτε όλα τα δείγματα