Ανδρέου Έλενα

Εταιρία: Freelance Photographer

Εμφάνιση στοιχείων επικοινωνίας

Προφίλ:

Ονομάζομαι
Ανδρέου Ελένη.
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη.
Από μικρή ηλικία φαινόμουν ότι είχα κλίση στην καλλιτεχνία και έτσι δεν άργησα να ανακαλύψω τη τέχνη που μου άλλαξε για πάντα τη ζωή, τη φωτογραφία.
Αυτό που πάντα ήθελα να αποθανατίζω και να παγώνω στο χρόνο ήταν οι έντονες ανθρώπινες συγκινήσεις. Ήθελα οι εικόνες να δημιουργούν όμορφα συναισθήματα στους θεατές τους ακόμα και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια, πολλές γενιές.
Οι καλλιτεχνικές μου ανησυχίες και η ανάγκη μου για δημιουργία, μετά από τις σπουδές μου στην Ελλάδα, με πήγαν στην Αμερική όπου εμπλούτισα τις γνώσεις μου στη φωτογραφία και παράλληλα στο wedding styling δουλεύοντας μαζί με διάφορους fashion designers.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα δε θα μπορούσα να ασχοληθώ παρά μόνο με τη φωτογραφία του γάμου. Εκείνη τη μοναδική μέρα στη ζωή κάθε ανθρώπου που το συναίσθημα και η συγκίνηση ανθίζουν μέσα στο χώρο.
Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι εκεί ανάμεσα σας ,να μετατρέπω τα συναισθήματα σε εικόνες, σε αναμνήσεις, στη τόσο σημαντική στιγμή που ενώνετε τις ζωές και ξεκινάτε τη δίκη σας οικογένεια!