Αλέξης Αλεξανδρίδης

Εταιρία: Whiteroom

Εμφάνιση στοιχείων επικοινωνίας

Προφίλ:

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι το πρώτο "επίσημο" γεγονός στη ζωή του και παρέχει μια ευκαιρία για όλη την οικογένεια και τους συγγενείς να βρεθούν μαζί. Πιστεύουμε στη μοναδικότητα αυτής της ιδιαίτερης ημέρας που πρέπει να διατηρήσουμε και στις φωτογραφίες σας!

Τι είναι αυτό που κάνει όμως μια φωτογραφία μοναδική; Η άρτια τεχνικά εικόνα, ο σωστός φωτισμός, η τέλεια σύνθεση.. Όλα αυτά συντελούν σε καλές φωτογραφίες, όμως το στοιχείο που κάνει μια φωτογραφία μοναδική είναι η στιγμή που δεν μπορεί να επαναληφθεί. Την αξία της φωτογραφίας την δίνει το συναίσθημα που αποτυπώνεται: Εκφραστικότητα, φυσικότητα, ζωντάνια, αυθορμητισμός και αληθινές εμπειρίες που καταγράφονται στο φακό μας και αργότερα σε ένα φωτογραφικό χαρτί ή σε ένα άλμπουμ ως ντοκουμέντα αυτής της ξεχωριστής ημέρας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία των όμορφων ιστοριών μέσω των φωτογραφιών σας, που αποκτούν μεγαλύτερη αξία με το πέρασμα του χρόνου!

Θα απολαύσετε τη συνεργασία μαζί μας γνωρίζοντας ότι αφήσατε αυτήν την αποστολή σε καλά χέρια.
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2351023015 ή με mail στο thewhiteroom16@gmail.com για την βάπτιση που προγραμματίζετε, για να γνωριστούμε καλύτερα και να οργανώσουμε μαζί αυτήν την όμορφη στιγμή στη ζωή του παιδιού σας!

Portfolio:

Επεξεργασία Εικόνας & Video Δείτε όλα τα δείγματα

Χάρτης

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας 16 Κατερίνη 60100

Τηλέφωνο: 2351023015 - Κινητό: 6980500612