Τάσος Παλάγκος

Εταιρία: Icon Productions

Εμφάνιση στοιχείων επικοινωνίας

Προφίλ:

Επαγγελματική φωτογραφία Γάμου & Βάπτισης, Διαφημιστική Φωτογραφία, Φωτογραφία Μόδας, Photoreportage, Portrait Book
Η Icon Productions γεννήθηκε σαν ιδέα απο επαγγελματίες με εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας και της επεξεργασίας εικόνας, με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επενδύοντας στην εξέλιξη και την τεχνολογία δημιουργεί φωτογραφικές εικόνες που χαρακτηρίζονται από τη διαχρονικότητα και τη μοναδικότητα της στιγμής.
Για μία από αυτές που στιγματίζουν τη ζωή σας, το γάμο σας, η φωτογραφίση του θα πρέπει να έχει την αξία και τη βαρύτητα που της αρμόζει. Γι αυτό δημιουργήσαμε το Wedding Story. Στηριζόμενοι στην αυθαίρετη φωτογραφία, παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης. Νέες ιδέες, αποτυπωμένες σε ψηφιακή εικόνα, χρησιμοποιώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, με σεβασμό στην τέχνη της φωτογραφίας και κρατώντας το παραδοσιακό ύφος, το Wedding Story είναι έτοιμο να συνθέσει τη δική σας φωτογραφική ιστορία.
Μια πανέμορφη ημέρα γεμάτη αθωότητα και χαμόγελα είναι η βάπτιση του μικρού σας παιδιού. Το Newlife αποτυπώνει σε εικόνες τη στιγμή αυτή συνοδεύοντας το μια ζωή. Οι στιγμές της ζωής μας, τα συναισθήματα μας, τα χαμόγελά μας, οι χαρές μας και οι ιστορίες μας έχουν αξία και είναι μοναδικές. Μέσα από αυτή τη μοναδικότητα το Newlife δημιουργεί φωτογραφικές εικόνες, μαγικές, μοναδικές.
Για τις φιλοδοξίες σας και την προβολή των προϊόντων της επιχείρησής σας επιλέξαμε το Photoreportage, όπου με καλλιτεχνική άποψη αναδικνύουμε τις ανάγκες σας. Η διαφημιστική φωτογραφία είναι το τμήμα εκείνο της φωτογραφίας που χρησιμεύει στην προβολή και προώθηση εμπορικών προϊόντων και υπηρεσιών. Τομέας που η εταιρία μας τον γνωρίζει καλά, και στην πολυετή μας παρουσία έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις για την προβολή της επιχείρησης τους και των προϊόντων τους

Προσφορές: Δείτε όλες τις προσφορές

Βάπτιση

Γάμος

Χάρτης

Διεύθυνση: Νικηταρά 5 Μεταμόρφωση 14451

Τηλέφωνο: 2111116171 - Κινητό: 6971650648