Βρείτε φωτογράφο

Στατιστικά του site

Εδώ είναι μια λίστα με χρήσιμα στατιστικά για να καταλάβετε πόσο εύκολο είναι να βρείτε φωτογράφο αν είστε απλός χρήστης ή αν είστε φωτογράφος να βρείτε πελάτες

371 Φωτογράφοι
19334 Προσφορές
48655 Αναζητήσεις
16285 Δείγματα

Τι λένε οι χρήστες για μας...

 • Εξαιρετικά εύχρηστο! Άμεση και γρήγορη επικοινωνία με επαγγελματίες φωτογράφους. Good job!!!

  Kώστας

 • Πραγματικά πολύ καλή ιδέα! Προγραμματίζουμε την βάφτιση του ανιψιού μου για τον επόμενο χρόνο και σίγουρα θα χρησιμοποιήσω το site σας για να βρω τον κατάλληλο φωτογράφο! Brilliant!

  Κατερίνα

 • Κάτι που έλειπε απο την ηλεκτρονική αγορά! Σημαντική εξοικονόμιση χρόνου! Δεν βρίσκεις απλά φωτογράφο, σε βρίσκει αυτός!!

  Κική

 • Εντυπωσιάστηκα από το πόσο γρήγορα βρήκα φωτογράφο για τον γάμο μου! Συμπλήρωσα τα στοιχεία μου και την ημερομηνία και το photoshooter.gr μου βρήκε φωτογράφο! Τέλειο και χωρίς κόπο!!!

  Μαρίνα

Πως λειτουργεί

Ψάχνεις φωτογράφο για γάμο, βάφτιση ή άλλη κοινωνική εκδήλωση; Θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου μέσα απο το μάτι ενός έμπειρου και επαγγελματία φωτογράφου; Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σου ανάγκη εύκολα και γρήγορα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις το αίτημα σου δίνοντας βασικές πληροφορίες όπως το είδος της φωτογράφισης που επιθυμείς, που θα γίνει και πότε και το photoshooter.gr θα κάνει την δουλειά για σένα! Μέσα από το προφίλ που θα δημιουργήσεις θα λάβεις ηλεκτρονικά γραπτή ενημέρωση με τους διαθέσιμους φωτογράφους και την αντίστοιχη οικονομική τους προσφορά αποκλειστικά για εσένα!