Γάμος

8 SOS για μία ιδανική προετοιμασία νύφης

από Ignatios Kourouvasilis

8 SOS για μία ιδανική προετοιμασία νύφης

8 SOS για μια ιδανική προετοιμασία νύφης


Εισαγωγή

Αυτός είναι ένας οδηγός επιβίωσης με 8 SOS για την ιδανική προετοιμασία νύφης. Ένας οδηγός που θα σας αφαιρέσει αρκετό άγχος και θα προσθέσει οργάνωση, ηρεμία και χρόνο για μια τέλεια εμπειρία, όπως και ένα άψογο φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η μεγάλη ημέρα έχει πλέον φθάσει. Βρίσκεσαι στο σημείο όπου σε λίγο θα ξεκινήσει η προετοιμασία σου ως νύφη, επικρατεί ένας μικρός πανικός στο δωμάτιο, φίλες και συγγενικά πρόσωπα, hair-stylist & makeup artist, φωτογράφος & βιντεογράφος, όλοι στον ίδιο χώρο.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μέσα από την εμπειρία μου θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ με 8 συμβουλές που προαιρετικά θα μπορούσες να ακολουθήσεις.


1. Λεπτομέρειες

Καλό είναι να έχετε συγκεντρωμένα όλα σε ένα μέρος, πχ στην κρεβατοκάμαρα, τα προσκλητήρια του γάμου, το νυφικό φόρεμα, τα νυφικά παπούτσια, άρωμα, σκουλαρίκια, δακτυλίδι αρραβώνων, βέρες, καθώς και ότι άλλο κρίνετε απαραίτητο ότι χρειάζεται να φωτογραφηθεί. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι κάποιο αγαπημένο κειμήλιο της γιαγιάς ή της μητέρα σας .

Το να είναι συγκεντρωμένα νωρίτερα όλες οι νυφικές λεπτομέρειες σε ένα σημείο, θα διευκολύνετε πολύ τον φωτογράφο σας, αλλά και τον εαυτό σας, καθώς δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε τελευταία στιγμή, την ώρα που θα πραγματοποιείται η προετοιμασία σας, το που βρίσκεται το καθένα.


2. Σημαντικοί άνθρωποι

Συνήθως οι γονείς και τα αδέρφια αναλαμβάνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ημέρα του γάμου σας, τους καλεσμένους κλπ. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχουν οικογενειακές φωτογραφίες μαζί τους για τα χρόνια που θα έρθουν. Ίσως τον θεωρώ τον σημαντικότερο λόγο που θα πρέπει τα νέα σύγχρονα ζευγάρια να επιλέγουν οπωσδήποτε την κάλυψη της προετοιμασίας τους.

Φυσικά θα υπάρξουν οικογενειακές στην εκκλησία μετά το μυστήριο, που αν και επίσης είναι σημαντικές, είναι λίγο πιο τυπικές, χωρίς να μας δίνουν την απόλυτη συγκίνηση και τα αισθήματα που επικρατούν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.


3. Μαλλιά

Προτείνεται να έχουμε ένα καθαρό πρόσωπο όσο αυτό είναι εφικτό. Μερικές φορές τα πολλά μαλλιά πάνω στο πρόσωπο είναι ένα πρόβλημα, ειδικά όταν η τελετή γίνεται σε εξωτερικό χώρο και έχουμε δυνατό αέρα κρύβουν το πρόσωπο, και φυσικά δημιουργούν ανεπιθύμητες σκιές σε περίπτωση που έχουμε τεχνητό φωτισμό.


4. Μακιγιάζ

Επίσης προτείνεται το μακιγιάζ να είναι ματ και όχι γυαλιστερό. Εάν είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας ακόμα καλύτερα, ώστε να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα.


find more with sample images here

Ψάχνεις φωτογράφο για γάμο, βάφτιση ή άλλη κοινωνική εκδήλωση; Θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου μέσα απο το μάτι ενός έμπειρου και επαγγελματία φωτογράφου; Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σου ανάγκη εύκολα και γρήγορα.

New @ Photoshooter? Καλωσήρθες στο καλύτερο μέρος για να βρεις τον φωτογράφο που ψάχνεις!
Photoshooter.gr © 2014 All Rights Reserved.