Γάμος

Μια ονειρεμένη φωτογράφηση γάμου

από Τάσος Παλάγκος

Μια ονειρεμένη φωτογράφηση γάμου

Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση του γάμου σας είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επιλογή του επαγγελματία που θα επιλέξετε, για τον λόγο του ότι οι φωτογραφίες του θα είναι αυτές που θα μείνουν μετά το τέλος εκείνης της μέρας και θα σας συντροφεύουν μια ζωή.

Στην Icon Productions φροντίζουμε η φωτογράφηση γάμου καθώς επίσης και το βίντεο γάμου να κρατήσουν για εσάς όλες εκείνες τις πανέμορφες στιγμές της ημέρας του γάμου σας αναλλοίωτες στα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σας.

Με πολυετή εμπειρία στη φωτογραφία γάμου και στη φωτογράφιση βάπτισης , χρησιμοποιώντας ψηφιακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στηριζόμενοι στην αυθαίρετη και καλλιτεχνική μας ματιά, αποτυπώνουμε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις όμορφες στιγμές του γάμου ή της βάπτισης του μικρού σας παιδιού, δημιουργώντας μια μοναδική ιστορία . Την δική σας ιστορία!

Η ιστορία του δικού σας γάμου στην Icon Productions ξεκινά με μια PreWedding φωτογράφηση μερικούς μήνες πριν , σε αυθαίρετες στιγμές και σε υπέροχα επιλεγμένα σημεία από την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα υπέροχο χειροποίητο βιβλίο ευχών για την ημέρα του γάμου σας και τις ευχές των συγγενών και φίλων σας. Για την ημέρα του γάμου σας , η καλλιτεχνική μας ομάδα είναι δίπλα σας από τις προετοιμασίες του γαμπρού και τις νύφης , καλύπτοντας φωτογραφικά όλη τη διαδικασία και παράλληλα εμψυχώνοντας τις αγχωμένες νύφες και γαμπρούς για την γλυκιά συνέχεια της μέρας. Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση συνεχίζεται στην εκκλησία όπου με απόλυτα διακριτικό , αυθαίρετο και καλλιτεχνικό τρόπο αποτυπώνουμε το θρησκευτικό κομμάτι του γάμου σας. Όλες οι όμορφες στιγμές αυτής της μέρας τελειώνουν στη δεξίωση σας όπου χωρίς κάποιο χρονικό περιορισμό καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος από το γλέντι που οργανώσατε για την ημέρα αυτή.

Τέλος, μερικές μέρες μετά πραγματοποιούμε στο πιο όμορφο μέρος που θα επιλέξουμε μαζί σας , την πιο ρομαντική After Wedding Day φωτογράφιση , ολοκληρώνοντας με το καλύτερο αποτέλεσμα τη δική σας ιστορία γάμου.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να έχετε πάντα την καλύτερη διάθεση και να ζείτε την κάθε στιγμή της ιστορίας σας , γιατί πραγματικά αξίζει……

Ψάχνεις φωτογράφο για γάμο, βάφτιση ή άλλη κοινωνική εκδήλωση; Θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου μέσα απο το μάτι ενός έμπειρου και επαγγελματία φωτογράφου; Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σου ανάγκη εύκολα και γρήγορα.

New @ Photoshooter? Καλωσήρθες στο καλύτερο μέρος για να βρεις τον φωτογράφο που ψάχνεις!
Photoshooter.gr © 2014 All Rights Reserved.