Γάμος

Αποφασίσατε να παντρευτείτε; Και πολύ καλά κάνατε!

από Ελένη Χατζή

Αποφασίσατε να παντρευτείτε; Και πολύ καλά κάνατε!

Οργανώστε όμως τον δικό σας γάμο διαφορετικά. Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και κάντε το γάμο σας ένα Κυριακάτικο πρωινό. Δημιουργήστε ένα πρωινό μπουφέ με καφέ, ζεστά ροφήματα, βάφλες σε σχήμα καρδιάς σπιτικά κέικ και μπισκότα.

Στολίστε το χώρο που θα τελεστεί το μυστήριο ή το χώρο της δεξίωσης με τα αρχικά σας, μια φωτογραφία σας, μια ευχή ή μια φράση τυπωμένα στα ροδοπέταλα ή ακόμη και σε ολόκληρα τα τριαντάφυλλα.

Τολμήστε στιλιστικά! Φορέστε All Star τα αγόρια και χρωματιστές γόβες τα κορίτσια ή ακόμη και σανδάλια για τις ποιο τολμηρές.

Οργανώστε έναν "θεματικό γάμο" και μοιράστε στους καλεσμένους σας αξεσουάρ που ταιριάζουν με το θέμα σας. Έτσι μπορείτε να περάσετε μερικές ώρες ζώντας σε κάποια άλλη εποχή ή σε ένα παραμύθι!

Από την άλλη είναι ωραίο να κρατάμε κάποιες από τις παραδώσεις. Οι πιο παραδοσιακοί λοιπόν, αν παντρεύεστε σε νησί ή στην εξοχή, η μεταφορά της νύφης μπορεί να γίνει με βάρκα ή άμαξα ή ακόμη και με τα πόδια με την συνοδεία μουσικών οργάνων. Ακόμη και σε έναν παραδοσιακό γάμο όμως μπορείτε να βάλετε την δική σας πινελιά! Αντί για μπομπονιέρες υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας με καλάθια από τοπικά προϊόντα που θα τα έχετε αφήσει στα δωμάτιά τους, συμπεριλαμβάνοντας και χάρτη του νησιού (αν ο γάμος γίνει σε νησί).

Ψάχνεις φωτογράφο για γάμο, βάφτιση ή άλλη κοινωνική εκδήλωση; Θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου μέσα απο το μάτι ενός έμπειρου και επαγγελματία φωτογράφου; Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σου ανάγκη εύκολα και γρήγορα.

New @ Photoshooter? Καλωσήρθες στο καλύτερο μέρος για να βρεις τον φωτογράφο που ψάχνεις!
Photoshooter.gr © 2014 All Rights Reserved.