Διάφορα

Αξιοποιώντας τα Social Media στη φωτογράφιση μυστηρίων

από Photoshooter.gr

Αξιοποιώντας τα Social Media στη φωτογράφιση μυστηρίων

 

Ζούμε στην εποχή των smartphones. Αυτό σημαίνει μέσα σ’ όλα ότι, όπου βρεθούμε, αναζητούμε σύνδεση στο ίντερνετ ή διαθέσιμο wi-fi, για να ελέγξουμε ή να ανανεώσουμε τις σελίδες μας στα social media.

Δεν είναι λίγοι οι καλεσμένοι σε κάποιο γάμο ή βάφτιση που κάνουν το ίδιο. Αυτό θα μπορούσε να είναι υπέρ του φωτογράφου και φυσικά των άμεσα ενδιαφερόμενων πελατών του, αφού έτσι έχουν τη δυνατότητα να δουν το μυστήριο ή το πάρτι με τα μάτια των καλεσμένων τους.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμφωνήσουν και να δημιουργήσουν ένα hashtag για το event και, φυσικά, να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους - με κάποια ταμπέλα ή αφίσα, ώστε να ποστάρουν, χρησιμοποιώντας το, τις λήψεις τους στο instagram, το facebook, ακόμα και το twitter.

Έτσι, όχι μόνο δε θα χρειάζεται να περιμένουν όλοι μέχρι την επόμενη μέρα για να δουν κάποιες από τις φωτογραφίες τους, αφού αυτό πλέον μπορεί να γίνει αμέσως, αλλά και θα δώσει πλούσιο υλικό για συζήτηση και επιπλέον διασκέδαση.

Μια καλή ιδέα είναι ο φωτογράφος, ανάλογα με το ύφος του άλμπουμ, να αφιερώσει σ’ αυτό μια σελίδα με το hashtag και φυσικά τις καλύτερες φωτογραφίες που το συνοδεύουν. Αν μάλιστα φροντίσει να ενημερώσει τους καλεσμένους από πριν, το μυστήριο μπορεί να μετατραπεί σε μίνι διαγωνισμό φωτογραφίας!

Έφη Μανιώτη

Ψάχνεις φωτογράφο για γάμο, βάφτιση ή άλλη κοινωνική εκδήλωση; Θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου μέσα απο το μάτι ενός έμπειρου και επαγγελματία φωτογράφου; Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σου ανάγκη εύκολα και γρήγορα.

New @ Photoshooter? Καλωσήρθες στο καλύτερο μέρος για να βρεις τον φωτογράφο που ψάχνεις!
Photoshooter.gr © 2014 All Rights Reserved.