Σχετικά με εμάς

Η ομάδα του photoshooter.gr αποτελείται από ανθρώπους με όρεξη για δημιουργία και αγάπη για αυτό που κάνουν. Με εφόδια λοιπόν τον ενθουσιασμό τους και φυσικά την πολύτιμη εμπειρία τους θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να προσφέρουν στους επισκέπτες του photoshooter.gr μια ξεχωριστή και πετυχημένη υπηρεσία.

Leading team…

Ιδρυτής - Senior Developer

Μιχάλης Τζήκας

«Η δουλειά μου είναι το πάθος μου! Λέξεις κλειδιά για μένα είναι η καινοτομία και η συνεχής εξέλιξη γιατί μια ιδέα είναι πετυχημένη μόνο όταν είναι εξελίξιμη! Ψάχνοντας λοιπόν την καινοτομία και την πρωτοτυπία σε όλες μου τις κινήσεις σκέφτηκα να δημιουργήσω το photoshooter.gr με σκοπό να προσφέρω στους χρήστες του διαδικτύου που ψάχνουν για φωτογράφο, μια υπηρεσία εύρεσης που θα χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης και άμεση διάδραση με τον εκάστοτε φωτογράφο. Ως web developer θεωρώ ότι η λειτουργικότητα μιας υπηρεσίας αποτελεί τον σπουδαιότερο παράγοντα για την επιτυχία της και την καθιέρωση της στο μυαλό του χρήστη.

Πιστεύω ότι το photoshooter.gr, ανταποκρινόμενο στους σύγχρονους και απαιτητικούς ρυθμούς του σήμερα, μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό οδηγό εύρεσης φωτογράφου για οποιονδήποτε χρήστη και να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη. »

Προϋπηρεσία: schoox.com, 18-24.gr, insports.eu
Σπουδές: Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Θεσσαλονίκη

Συνιδρυτής - Δημόσιες σχέσεις

Δέσποινα Καμπουρίδου

«Η ιδέα του photoshooter.gr με ενθουσίασε από την πρώτη κιόλας στιγμή που την άκουσα από τον Μιχάλη! Όντας φανατικός χρήστης του διαδικτύου και πιστεύοντας ότι με τον σωστό τρόπο μπορείς να βρεις άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε πληροφορία ψάχνεις, ταυτίστηκα αμέσως με την δημιουργία του photoshooter.gr. Η εμπειρία μου στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών μου έμαθε ότι η αποτελεσματική εξυπηρέτηση του κοινού ξεκινάει από τον σωστό σχεδιασμό μιας υπηρεσίας. Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρεις στον χρήστη μια εμπειρία που μπορεί να τον απαλλάξει από χρονοβόρες αναζητήσεις και να τον οδηγήσει σε αυτό ακριβώς που ψάχνει! Το να απευθύνεσαι σε ένα μεγάλο αριθμό χρηστών και ταυτόχρονα κάθε χρήστης να απολαμβάνει μια υπηρεσία βασισμένη αποκλειστικά στις δικές του προτιμήσεις-επιθυμίες είναι για μένα η απόλυτη επιτυχία ενός project.

Και αυτό ακριβώς πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει το photoshooter.gr! »

Προϋπηρεσία: AlphaPlan Consultants, Atlantis Research
Σπουδές: Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

Οικονομική Διαχείριση

Ευαγγελία Τζήκα

«Η επιτυχία ενός project από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, βασίζεται για εμένα στην ελκυστικότητα του! Το photoshooter.gr ήταν μια πρόταση απόλυτα ελκυστική γιατί με κέρδισε τόσο το concept του όσο και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί. Και λέω «λειτουργεί» γιατί ήμουν από τους πρώτους που το δοκίμασε! Ο προγραμματισμός στην δουλειά μου είναι πρωταρχικής σημασίας και η εξοικονόμηση χρόνου που μου προσέφερε το photoshooter.gr με έπεισε για την αποτελεσματικότητα του.

Η οικονομική διαχείριση λοιπόν ενός project το οποίο είναι εύχρηστο και αγαπητό στους επισκέπτες του δεν μπορεί παρά μόνο να είναι ευχάριστη!»

Προϋπηρεσία: Isomat S.A.
Σπουδές: Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, ΠαΜακ, Θεσσαλονίκη