Σχετικά με εμάς

Η ομάδα του photoshooter.gr αποτελείται από ανθρώπους με όρεξη για δημιουργία και αγάπη για αυτό που κάνουν. Με εφόδια λοιπόν τον ενθουσιασμό τους και φυσικά την πολύτιμη εμπειρία τους θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να προσφέρουν στους επισκέπτες του photoshooter.gr μια ξεχωριστή και πετυχημένη υπηρεσία.

Μιχάλης Τζήκας

Ιδρυτής - Senior Developer

«Η δουλειά μου είναι το πάθος μου! Λέξεις κλειδιά για μένα είναι η καινοτομία και η συνεχής εξέλιξη γιατί μια ιδέα είναι πετυχημένη μόνο όταν είναι εξελίξιμη! Ψάχνοντας λοιπόν την καινοτομία και την πρωτοτυπία σε όλες μου τις κινήσεις σκέφτηκα να δημιουργήσω το photoshooter.gr με σκοπό να προσφέρω στους χρήστες του διαδικτύου που ψάχνουν για φωτογράφο, μια υπηρεσία εύρεσης που θα χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης και άμεση διάδραση με τον εκάστοτε φωτογράφο. Ως web developer θεωρώ ότι η λειτουργικότητα μιας υπηρεσίας αποτελεί τον σπουδαιότερο παράγοντα για την επιτυχία της και την καθιέρωση της στο μυαλό του χρήστη.

Πιστεύω ότι το photoshooter.gr, ανταποκρινόμενο στους σύγχρονους και απαιτητικούς ρυθμούς του σήμερα, μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό οδηγό εύρεσης φωτογράφου για οποιονδήποτε χρήστη και να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη. »

Δέσποινα Καμπουρίδου

Συνιδρυτής - Δημόσιες σχέσεις

«Η ιδέα του photoshooter.gr με ενθουσίασε από την πρώτη κιόλας στιγμή που την άκουσα από τον Μιχάλη! Όντας φανατικός χρήστης του διαδικτύου και πιστεύοντας ότι με τον σωστό τρόπο μπορείς να βρεις άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε πληροφορία ψάχνεις, ταυτίστηκα αμέσως με την δημιουργία του photoshooter.gr. Η εμπειρία μου στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών μου έμαθε ότι η αποτελεσματική εξυπηρέτηση του κοινού ξεκινάει από τον σωστό σχεδιασμό μιας υπηρεσίας. Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρεις στον χρήστη μια εμπειρία που μπορεί να τον απαλλάξει από χρονοβόρες αναζητήσεις και να τον οδηγήσει σε αυτό ακριβώς που ψάχνει! Το να απευθύνεσαι σε ένα μεγάλο αριθμό χρηστών και ταυτόχρονα κάθε χρήστης να απολαμβάνει μια υπηρεσία βασισμένη αποκλειστικά στις δικές του προτιμήσεις-επιθυμίες είναι για μένα η απόλυτη επιτυχία ενός project.

Και αυτό ακριβώς πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει το photoshooter.gr! »

Συνεργάτες

Αναζήτηση εργασίας Jooble

Ψάχνεις φωτογράφο για γάμο, βάφτιση ή άλλη κοινωνική εκδήλωση; Θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου μέσα απο το μάτι ενός έμπειρου και επαγγελματία φωτογράφου; Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σου ανάγκη εύκολα και γρήγορα.

New @ Photoshooter? Καλωσήρθες στο καλύτερο μέρος για να βρεις τον φωτογράφο που ψάχνεις!
Photoshooter.gr © 2014 All Rights Reserved.