Πορτραίτα & Studio

Φωτογραφία Βιογραφικού;

από Θοδωρής Καρακοζίδης

Φωτογραφία Βιογραφικού;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο σπουδαία είναι η εικόνα μας; Θα σας πω μια απλή περίπτωση. Δουλεύετε ως υπεύθυνος/υπεύθυνη προσωπικού σε μια μεγάλη ή μικρότερη εταιρεία. Ο διευθυντής ζητάει απο εσάς να χειριστείτε το κομμάτι μιας πρόσληψης (βιογραφικά κτλ). Σας έρχονται δεκάδες βιογραφικά. Σε ποια βιογραφικά θα ρίχνατε περισσότερες ματιές;

Όχι ΔΕΝ είναι καθοριστικός παράγοντας η φωτογραφία στο βιογραφικό, αλλά όταν μέσα απο ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας προκύπτουν ευκαιρίες, πρέπει να έχετε τα καλύτερα εφόδια. Πολλοί βάζετε ακόμα και τα σεμινάρια που έχετε παρακολουθήσει, αλλά ξεχνάτε το πιο βασικό, την φωτογραφία σας. Φυσικά δεν ενδείκνυται ποτέ να βάλουμε φωτογραφία βιογραφικού απο facebook ή Instagram!

Μια σωστή επαγγελματική φωτογραφία θα πρέπει να είναι αληθινή, χωρίς φίλτρα με σωστό φωτισμό (studio), με συγκεκριμένο dress code και ύφος. Το σωστό ποζάρισμα με την καθοδήγηση ενός έμπειρου φωτογράφου θα δώσει το ιδανικό αποτέλεσμα. Δεν είναι φωτογραφία ταυτότητας! Είναι μια φωτογραφία με κανόνες και τεχνικές που θα αναδείξουν εσάς ως κυρίαρχο πρόσωπο του βιογραφικού σας. Μήπως το βιογραφικό σας δεν έχει πρόσωπο; Μήπως λοιπόν να αποκτήσετε μια φωτογραφία για το βιογραφικό σας;

Η επαγγελματική φωτογραφία βιογραφικού δεν είναι φωτογραφία διαβατηρίου αλλά μπορεί να είναι διαβατήριο για την επόμενη δουλειά σας!Επενδύστε σε σας και στο μέλλον σας.

Θοδωρής Καρακοζίδης

Ψάχνεις φωτογράφο για γάμο, βάφτιση ή άλλη κοινωνική εκδήλωση; Θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου μέσα απο το μάτι ενός έμπειρου και επαγγελματία φωτογράφου; Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σου ανάγκη εύκολα και γρήγορα.

New @ Photoshooter? Καλωσήρθες στο καλύτερο μέρος για να βρεις τον φωτογράφο που ψάχνεις!
Photoshooter.gr © 2014 All Rights Reserved.