Γάμος

Όμορφες αναμνήσεις για πάντα

από Θοδωρής Καρακοζίδης

Όμορφες αναμνήσεις για πάντα

Κάποια στιγμή φτάνει η ώρα πια, να διαλέξουμε και να "κλείσουμε" τον φωτογράφο για το γάμο. Μια πονεμένη ιστορία που δυστυχώς το τελικό κακό αποτέλεσμα το γεύεται πάντα το ζευγάρι. Πολλά ζευγάρια λοιπόν όταν αναζητούν φωτογράφο, δυστυχώς θέτουν ως βασικό κριτήριο το οικονομικό σκέλος. Και το ακόμη χειρότερο; Ότι μόνο αυτό τους νοιάζει. Η δικαιολογία της οικονομικής δυσπραγίας αποτελεί μια φτηνή έως ευτελής δικαιολογία γιατί πολύ απλά όταν πρόκειται για θρησκευτικό γάμο συνήθως τον ακολουθούν πολλές υπηρεσίες όπως: 1. νυφικό χιλιάδων ευρώ το οποίο δε θα σας μείνει (κι αν το αγοράσατε απλώς θα το κρύψετε σε κάποια ντουλάπα αν όχι πατάρι).2. το πανάκριβο κέντρο που κανείς δε θα θυμάται την φανταστική σαλάτα από παντζάρια και καρύδια 3. Την ενοικίαση ακριβού αυτοκινήτου που πρακτικά είναι προϊόν επίδειξης. 4. Το live μουσικό συγκρότημα που κανείς δε θα θυμάται. 5. Οι μπομπονιέρες οι πανάκριβες που θα πεταχτούν από τους περισσότερους. 6. Ο πανάκριβος ανθοστολισμός που λόγω γάμου ανέβηκε η τιμή του.

Για σκεφτείτε, τι θα μπορούσε να σας μείνει από εκείνη τη μέρα; Σκεφτείτε καλά και επενδύστε! Και δεν λέω τυχαία επενδύστε, γιατί πολύ απλά οι φωτογραφίες του γάμου σας, για τους καλεσμένους σας, δε θα έχουν πολύ αξία, αλλά για σας θα έχουν.

Ναι δε θα μπορείτε να εντυπωσιάσετε και να κάνετε να σκάσουν από ζήλια οι φίλοι/φίλες σας εκείνη την μέρα, όπως θα γινόταν με την ενοικίαση ενός κάρου με δυο άλογα ας πούμε, αλλά ναι, θα έχετε επενδύσει πολύ περισσότερο σε μια ανάμνηση. Θα έχετε επενδύσει στις αναμνήσεις όχι μόνο τις δικές αλλά και στις αναμνήσεις των παιδιών σας κι όσων σας αγαπάνε.

Πολλές φορές ξέρετε τι βλέπω; Βλέπω ότι σχεδόν όλες οι νύφες θέλουν φτηνή φωτογραφική κάλυψη και όταν παραλαμβάνουν το υλικό έχουν το θάρρος και πολλές φορές θράσος να ζητάνε κινηματογραφική ποιότητα και ότι αλλού θα τη βρίσκανε ακόμα φτηνότερα. Σας διαβεβαιώνω λοιπόν ότι στην φωτογραφία ότι πληρώνεις θα πάρεις.

Η φωτογραφία δεν είναι ένα απλό κλικ, είναι ευθύνη για τη δημιουργία αναμνήσεων. Είναι μια live σκηνοθεσία. Υπάρχει ολόκληρο πρωτόκολλο για το ποιες εικόνες πρέπει να γίνουν σε ένα μυστήριο γάμου.

Είναι εκείνη η ματιά που θα σταματήσει το χρόνο για σας και θα σας φέρνει δάκρυα χαράς μετά από πολλά πολλά χρόνια.

Αν παντρεύεστε βάλτε ως πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό σας και τον/την σύντροφό σας και όχι να επιδείξετε ότι είστε καλύτεροι από κάποιους άλλους. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν, αντιθέτως δώστε βάρος σε κάτι πιο ποιοτικό, που είναι η χειροπιαστή ανάμνηση.


Μετά από πολλά πολλά χρόνια κανείς δε θα θυμάται τι έγινε στο γάμο σας, ίσως δε θα θυμάστε καν τον φωτογράφο σας, ωστόσο πάντα θα έχετε στα χέρια σας εκείνες τις όμορφες στιγμές.

Αυτήν την τέχνη υπηρετώ.

Με εκτίμηση

Θοδωρής Καρακοζίδης


Ψάχνεις φωτογράφο για γάμο, βάφτιση ή άλλη κοινωνική εκδήλωση; Θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου μέσα απο το μάτι ενός έμπειρου και επαγγελματία φωτογράφου; Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σου ανάγκη εύκολα και γρήγορα.

New @ Photoshooter? Καλωσήρθες στο καλύτερο μέρος για να βρεις τον φωτογράφο που ψάχνεις!
Photoshooter.gr © 2014 All Rights Reserved.