Γάμος

Άγχος πριν το γάμο

από Μάκης -Marcello

Άγχος πριν το γάμο

marcello photography 

  Έχοντας  χρόνια εμπειρίας στην φωτογράφιση γάμων δεν θυμάμαι ποτέ να μην έχω δεχτεί τις παρακάτω ερωτήσεις  από τους εκάστοτε μελλόνυμφους .-Πες μας σε παρακαλώ τι να προσέξουμε ,τι έχεις δεις να πηγαίνει άσχημα σε έναν γάμο.

    Η απάντησή μου είναι  σχεδόν πάντα η ίδια.  Σε τριάντα χρόνια έχω δει  όλους τους προγραμματισμένους γάμους να έχουν  πραγματοποιηθεί  και τίποτα δεν έχει πάει ακραία λάθος.

   -Το άγχος είναι  ένας τρόπος αφύπνισης του ανθρώπινου μηχανισμού .Οπότε είναι καλό και σημαντικό να υπάρχει .Θα πρέπει να ανησυχείτε μάλλον  όταν δεν υπάρχει καθόλου άγχος.

   -Πολλές από τις μέλλουσες νύφες προβληματίζονται διότι έχουν υπερβολικό άγχος .   Όμως αυτό είναι  η ένδειξη ότι  πρόκειται να κάνετε  κάτι πολύ σημαντικό για σας  ,ότι θέλετε  να πάει απόλυτα καλά . Ίσως  η ανησυχία σε κάποιους  να εντείνεται επειδή είναι  έτσι η φύση της  ιδιοσυγκρασία τους .

 -  Να γνωρίζετε ότι  η ανάλογη χρήση των επιθέτων μπροστά από τα ουσιαστικά και τα ονόματα  επηρεάζει την σκέψη μας και ρυθμίζει την συμπεριφορά μας .

   Καλύτερα λοιπόν να σκεφτείτε  ότι  έχετε  δημιουργικό ,αφυπνιστικό ,καλό άγχος πριν το γάμο .

 - Να θυμάστε  επίσης ότι για την χρονική περίοδο αλλά και την ημέρα του γάμου σας θα έχετε τον ρόλο  του  μάνατζερ .

  Όλοι οι μάνατζερ έχουν άγχος πριν από ένα project .Το μεγαλύτερο όμως προτέρημα αυτών  είναι η ανάθεση των εργασιών και η εμπιστοσύνη στα κατάλληλα άτομα .

Αν έχετε ακούσει  οι καλύτεροι  managers  δεν είναι συγκεντρωτικοί .Δηλαδή δεν συγκεντρώνουν όλες τις εργασίες επάνω στους ίδιους .

 Προσπαθήστε να αναθέσετε όσες πιο πολλές εργασίες μπορείτε σε κατάλληλους επαγγελματίες  Ακόμα και ολόκληρη η οργάνωση του γάμου μπορεί να ανατεθεί σε έναν   επαγγελματία οργάνωσης events .

 Επίσης  εκμεταλλευτείτε στο  έπακρον την βοήθεια που μπορείτε να πάρετε από  φίλους και συγγενείς  . Είναι άκρως σημαντική .

 

Ψάχνεις φωτογράφο για γάμο, βάφτιση ή άλλη κοινωνική εκδήλωση; Θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου μέσα απο το μάτι ενός έμπειρου και επαγγελματία φωτογράφου; Βρες τον κατάλληλο φωτογράφο για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σου ανάγκη εύκολα και γρήγορα.

New @ Photoshooter? Καλωσήρθες στο καλύτερο μέρος για να βρεις τον φωτογράφο που ψάχνεις!
Photoshooter.gr © 2014 All Rights Reserved.